Odamıza kayıtlı fırınlarda ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan ve fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerinde ekmek satışı yapan personele Genel Gıda Hijyeni Uygulamaları Eğitiminin 1 incisi 24 Ağustos 2012 tarihinde Odamız hizmet binası toplantı salonunda saat 18.00-22.00 arasında verilmiştir. Eğitimin 2 incisi ise 27 Ağustos 2012 tarihinde Odamız toplantı salonunda düzenlenecektir.Odamız toplantı salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirilen Genel Gıda Hijyeni Uygulamaları Eğitimi Edirne ıl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Gıda Mühendisi Ercüment KOYUNCU ve Trakya üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Gıda Mühendisi Yrd.Doç.Dr. Sami BULUT tarafından verilmiştir.” denildi.